Dodon și Lupu față în față! Candidații la prezidențiale participă la o nouă dezbatere electorală

dodon-lupu
Foto: colaj foto

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale a intrat pe ultima sută de metri. Candidații la postul de Președinte la Republicii Moldova, Președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon și Președintele Partidului Democrat Marian Lupu și-au exprimat disponibilitatea de a participa la confruntări publice pe o platformă neutră, pentru a dezbate 1 la 1 problemele țării.

Dezbaterea dintre Igor Dodon și Marian Lupu va avea loc astăzi, 26 octombrie, ora 15.00, în Chișinău, la Casa Sărbătorii (str. Ghioceilor, 1). Accesul ziariștilor se va efectua în baza acreditărilor. Agenția de presă „INFOTAG” este cea care a decis să acorde această platformă pentru dezbateri publice.

Dezbaterea electorală va fi transmisă LIVE  pe următoarele două canale de youtube.

#. Primul canal aici.

#. Al doilea canal aici.

Anterior, candidatul PDM la prezidențiale, Marian Lupu, a declarat că va participa la orice tip de dezbateri electorale numai dacă se va confrunta cu candidatul sociliștilor, Igor Dodon, despre care a menționat anterior că este unicul concurent în această campanie.

Prima dezbatere electorală de acest fel  a avut loc pe 22 octombrie, în cadrul căreia Marian Lupu a declarat că doar continuarea și accelerarea procesului de integrare europeană a Republicii Moldova este singura şansă pentru dezvoltarea economiei Republicii Moldova.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente