O nouă confruntare: Lupu și Dodon, astăzi, se întâlnesc la dezbateri

Candidații la postul de Președinte la Republicii Moldova, Președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon și Președintele Partidului Democrat Marian Lupu vor participa la o dezbatere mâine, 26 octombrie, de la ora 15.00, organizată de agenția de presă «INFOTAG».

Dezbaterea va putea fi urmărită în regim live aici și aici.

Reamintim că anterior, canidatul PDM, Marian Lupu, a emis o declarație în care declară că principalul său oponent politic și dușman este Igor Dodon.

Acesta a adăugat că se va confrunta doar cu candidatul socialiștilor și are drept scop contracararea planului extern de schimbare a cursului european al Moldovei. „Eu am arătat clar că am scopul să contracarez planul extern de schimbare a cursului european al Moldoveni și proiectul subversiv de federalizare a țării. De aceea, adversarul viitorului european al țării și al statului unitar moldovenesc este și adversarul meu. Exponentul planului antieuropean și al proiectului de federalizare este, în mod evident, candidatul Partidului Socialiștilor”, a declarat atunci Lupu.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.