Un fost expert de la Briceni a fost condamnat la închisoare: A primit 2 mii de euro pentru susţinerea cu succes a examenului auto

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un fost expert din cadrul Biroului Briceni de examinare şi evidenţă a transportului a fost condamnat pentru comiterea actelor de corupţie.

Procurorii Anticorupţie au demonstrat că, pe parcursul anului 2015, inculpatul a pretins şi primit de la 5 persoane 2 mii de euro, susţinând că poate influenţa persoanele publice din cadrul Secţiei de Înmatriculare a Transportului şi Calificarea Conducătorilor Auto din or. Edineţ la susţinerea cu succes a examenului de calificare auto.

În aceeaşi perioadă, inculpatul a pretins şi primit de la o altă persoană 6 mii de lei pentru a influenţa responsabilii din cadrul Centrului pentru pregătirea specialiştilor pentru Armata Naţională la susţinerea cu succes a examenelor auto.

Recent, prin sentinţa Judecătoriei Edineţ, inculpatul, în vârstă de 34 de ani, a fost condamnat la 5 ani închisoare şi privat de dreptul de a ocupa funcții publice timp de 5 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...