09:44:26 18.04.2024
Stiri

VIDEO // Aceasta este povestea care a EMOŢIONAT o lume întreagă!

Reportaj 25.10.2016 19:01 Vizualizări2208 Autor: Ziarul National
VIDEO // Aceasta este povestea care a EMOŢIONAT o lume întreagă! Sursa: animalzoo.ro


Un băieţel autist a aşteptat timp de doi ani un câine

Imaginea în care o mamă plânge de fericire la vederea fiului său autist, în vârstă de cinci ani, care pentru prima dată este atins de o altă fiinţă a făcut înconjurul internetului şi a strâns o mulţime de redistribuiri.

Kainoa Niehau este un băieţel din Japonia, care suferă de autism. Din pricina acestei afecţiuni el nu poate fi atins, îmbrăţişat ori spălat, nici măcar de mama sa Shannon, relatează Daily Mail.

În urmă cu doi ani părinţii l-au înscris pe lista de aşteptare a clinicii „4 Paws For Ability” din Ohio, care oferă câini special antrenaţi pentru persoanele cu dezabilităţi, de la copii, până la veterani care şi-au pierdut membrele.

După o aşteptare imensă, un drum istovitor între două continente, cu numeroase escale, Kainoa s-a întâlnit, în urmă cu doar câteva zile, cu Tornado, un Golden Retriever care avea să devină singura fiinţă pe care băieţelul o lasă să îl atingă. Prăbuşită lângă ei de emoţie şi plângând de fericire, mama băieţelului a pus pe Facebook poza în care copilul îşi odihneşte capul pe abdomenul animalului şi alta în care îl îmbrăţişează cu foc şi zâmbeşte larg.

Din cauza afecţiunii sale, băieţelului i-a fost foarte greu să-şi găsească un contact social oricât de firav în afara familiei, lucru care l-a întristat, neînţelegând răceala şi refuzul cu care este întâmpinat de oameni.

„Că mamă am văzut nenumărate momente dificile şi dureroase prin care copilul meu a trecut şi am plâns tot de-atâtea ori, ba chiar mai mult. Ieri însă am plâns dintr-un cu totul alt motiv. Este un sentiment pe care nu-l pot descrie” a scris Shannon pe Facebook.

Sursa: animalzoo.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md