Doi tineri, bănuiți de furt și omor, au fost arestați în timp ce traversau ilegal frontiera

banuititroitcoe
Foto: border.gov.md

Doi tineri, dintre care unul este bănuit de furt, celălalt de complicitate în cazul unui omor, au încercat să treacă ilegal frontiera. Aceștia au fost prinși de polițiști în timp ce înaintau pe jos, pe linia de frontieră, în apropiere de satul Taraclia, raionul Căușeni.

Cazul s-a petrecut astăzi, 25 octombrie curent, în jurul orei 13.00, pe timpul desfășurării misiunii de supraveghere a graniței moldo-ucrainene. Patrula SPF Troițcoe a observat doi tineri cum înaintau, pe jos, spre linia de frontieră. La scurt timp, polițiștii de frontieră au recurs la verificarea acestora, în vederea legitimării și stabilirii scopului de aflare în zonă.

În rezultatul primelor cercetări s-a constatat că cei doi tineri sunt cetățeni ai R.Moldova, cu vârste de 17 și, respectiv 20 de ani. La fel, verificările suplimentare au scos în evidență faptul că minorul era căutat de poliție pentru furt și trecere ilegală a frontierei, iar cel de-al doilea moldovean bănuit de participare la omorul unei persoane din Basarabeasca.

În prezent, persoanele sunt reținute la sediul Direcției regionale EST, polițiștii de frontieră continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale, ulterior conform competențelor vor fi predați organelor de poliție pentru luarea măsurile legale ce se impun.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente