(VIDEO) Cum răspunde Sergiu Sîrbu atunci când este întrebat dacă PD pleacă de la guvernare în cazul în care Lupu nu ajunge în turul 2

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Luni seară, la postul de televiziune TV 7 a avut loc o dezbatere electorală mai neobișnuită, la care urmau să participe Maia Sandu, Marian Lupu și Iurie Leancă.

În studiou s-a prezentat însă doar Maia Sandu, ceilalți doi candidați nedelegându-și nici măcar reprezentanți, așa cum s-a întâmplat în alte cazuri.

Totuși, după insistențele moderatoarei, vicepreședintele PD Sergiu Sîrbu a intrat pentru câteva minute în direct, perioadă în care a acuzat-o pe Maia Sandu că ar „frauda grosolan alegerile” și că „Dumnezeu o va judeca” pentru acțiunile acesteia.

A atras atenția reacția lui Sergiu Sîrbu la întrebarea pe care a primit-o de la fostul său coleg de partid, Andrei Popov. La un moment dat, Popov l-a întrebat dacă PD-ul este gata să plece de la guvernare în cazul în care Marian Lupu nu va accede în turul 2 de scrutin. Democratul nu a mai dat însă un răspuns, închizând telefonul.

Iurie Leancă, dar și colegii săi de partid care au fost contactați, au refuzat să intre în direct.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...