Electorală fără confruntări directe. Lupu și Leancă nu s-au prezentat la emisiunea de dezbateri cu Sandu

1
Foto: Facebook/ Natalia Morari

Marian Lupu și Iurie Leancă nu s-au prezentat la dezbaterile electorale televizate de la postul de televiziune TV7, unde erau invitați să participe alături de candidata Maia Sandu. Liderii PDM și PPEM nu și-au motivat absența de la emisiune, a declarat jurnalista Natalia Morari.

Deși au mai rămas zile numărate până la alegerile prezidențiale din 30 octombrie, candidații electorali renunță să participe la dezbateri. Pentru a doua oară acestea s-au desfășurat fără o confruntare directă a candidaților.

Dacă anterior, Marian Lupu și Iurie Leancă și-au trimis reprezentanți în emisiune, de data aceasta nimeni din partea celor doi nu s-a prezentat. Candidatul unic al PPPDA-PAS-PLDM, Maia Sandu, a catalogat gestul – lipsă de respect față de cetățenii țării. „Sunt niște lași, le-a fost frică să vină la dezbateri, în fața cetățenilor. E o lipsă totală de respect”, a declarat Sandu.

Deputatul Sergiu Sîrbu, fiind contactat telefonic, în cadrul emisiunii, a declarat că Marian Lupu va participa la o dezbatere electorală doar cu contracandidatul său, socialistul Igor Dodon. „Alegătorii noștri știu care este programul electoral al lui Marian Lupu. Candidatul PDM va participa în dezbateri cu Igor Dodon.” De asemenea, reprezentantul PDM a declarat că Maia Sandu nu respectă regulile electorale și va fi pedepsită pentru aceasta.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
Mai citește
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente