REŢETĂ // Peste cu morcovi şi ceapă
Timp preparare: 60 minute. Timp de gătire: 35 minute. Nivel dificultate: începător.
Ingrediente:
1 kg peşte de mare,
2 cepe,
2 morcovi,
1 foaie dafin,
1 legătură pătrunjel,
2 pahar vin sec alb,
sare, piper, ulei, boia ardei iute, cimbru.
Mod de preparare:
Pasul 1: Peştele se curăţă şi se ţine o oră în apă cu oţet.
Pasul 2: Ceapa şi morcovii se taie rondele.
Pasul 3: Într-un vas cu 3-4 linguri ulei, se aşază ceapa şi morcovii, apoi bucăţile de peşte, se adaugă foaia de dafin, piperul, sarea, pătrunjelul tocat mărunt, boiaua de ardei şi vinul.
Pasul 4: Vasul se acoperă cu un capac sau folie de aluminiu şi se dă la cuptor pentru 30-35 minute.
Se serveşte pe farfurie cu măsline desărate.
Sursa: gastropedia.ro
Locuitorii raioanelor Strășeni şi Călărași vor avea apă potabilă din Nistru via ,,Apă-Canal Chișinău"
SUA au depășit Rusia în ceea ce privește exporturile R. Moldova: Pe piața României ajung în continuare cele mai mult produse autohtone
Maia Sandu, ÎNTREVEDERE cu reprezentanții partidelor proeuropene. „Proiectul de integrare europeană nu este al unui sau al mai multor partide, ci al tuturor cetățenilor care vor să trăiască în pace, siguranță și bunăstare”