20:51:09 28.03.2024
Stiri

Dodon, o lăcustă sătulă

Politică 23.10.2016 10:34 Vizualizări1557 Autor: Ziarul National
Dodon, o lăcustă sătulă


Trustia, elegii politikoase

Ieri am discutat despre ce fel de președinte avem nevoie noi, molotovenii. Colesovnazadov zicea că trebuie să alegem un președinte dolofan, bogat, ca Dodon, care să aibă „di tăti” și să nu fure mult, ci „puțin câte puțin”. Să alegem un președinte sărac, subțire ca Maia Laguta îi cum ai alege o lăcustă flămândă. Dodon îi o lăcustă sătulă, pe el trebuie să-l votăm! - striga Colesovnazadov ca în gură de șarpe. Lăcustele sătule există, ca și hoții cinstiți, politicienii sinceri și alegătorii deștepți doar în poveștile electorale. Nu votăm hoții care pradă țărișorica noastră săracă, lasă să prade Rusia, dacă-s patrioți adevărați. Rusia e bogată, acolo este de unde fura! Trebuie să-l votăm pe Lupu, care aude și ascultă de la distanță și ne rezolvă pe toți. El nu a furat și nu o să ne fure, fiindcă Plahotniuc îl asigură cu „di tăti”, - am replicat eu tranșant. Mai bine să ne fure patrioții stataliști, decât unioniștii trădători! – strigă Colesovnazadov. Patrioții trebuie să-l voteze pe Lupu, fiindcă el este cel mai înalt candidat și avem șansa să ne mândrim cu cel mai lung președinte din Europa și poate chiar din lume. Lupu se va uita la piticul Putin de sus, și doar pentru acest moment merită să-l alegem! Dacă îl alegem pe dolofanul, durduliul, rotofeiul Dodon, lumea o să creadă că o ducem bine și nu mai vedem împrumuturi sau granturi! - interveni Georgeta. Iar dacă o votăm pe firava, fragila Maia Sandu, e cum am vota-o pe Maica Teresa, o să provoace lumii sentimente de compasiune și acte de caritate.

Acum stau și mă gândesc care ar fi primul meu decret, dacă îmi venea ideea să candidez... Primul meu decret prezidențial ar fi fost despre obligativitatea scărpinatului la ceafă înainte de votare.

Al vostru clorpromazin, plotogar, Ion Buraga


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md