17:41:05 25.04.2024
Stiri

Ministrul Chirinciuc, REACȚIE la protestul organizat de PCRM: „Depun eforturi pentru a nu fi uitați că există”

Politică 21.10.2016 10:39 Vizualizări1285 Autor: Ziarul National
Ministrul Chirinciuc, REACȚIE la protestul organizat de PCRM: „Depun eforturi pentru a nu fi uitați că există” facebook


Câțiva reprezentanți ai Partidului Comuniștilor din R. Moldova au protestat ieri în fața Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, cerând demiterea ministrului Iurie Chirinciuc, pentru că ar fi adresat cuvinte ofensatoare la adresa etnicilor ruși într-un material publicat pe blogul său.

Chirinciuc spune că nu e deranjat de acțiunea organizată de PCRM, deoarece dânsul nu a jignit etnicii ruși, ci politica imperialistă promovată de Rusia în R. Moldova.

„Este evident că acțiunea de protest organizată astăzi (ieri - n.r.) de către unii membrii PCRM a avut un singur scop: de a atrage atenția publicului. E și de înțeles, comuniștii nu participă în campania electorală pentru alegerile din 30 octombrie și depun eforturi pentru a nu fi uitați că există. Ce ține de articolul publicat pe blogul meu personal acum o săptămână, aș vrea să precizez că nu am avut în vedere rușii din R. Moldova sau cetățenii Federației Ruse, ci politica imperialistă și distructivă promovată de conducerea Rusiei față de țara noastră”, a venit ministrul cu o replică pe blogul său.

În același context, Iurie Chirinciuc a reiterat că niciodată nu va renunța la Unirea cu România, pentru că „este un ideal pe care-l are în sânge”. „M-am născut unionist și așa voi rămâne. Indiferent de ce funcții voi ocupa sau de poziția socială pe care o voi avea, totdeauna voi milita pentru ca R. Moldova să fie parte a României Mari, astfel încât toți cetățenii țării să aibă un mai bun, salarii și pensii mai mari, un viitor prosper. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a mai scris ministrul.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md