(VIDEO) Diacov admite că PD obligă angajații instituțiilor de stat să voteze pentru Lupu

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Vicepreşedinte fracţiunea PDM Dumitru Diacov admite că unii reprezentanți ai partidului obligă angajații instituțiilor de stat să-l voteze pe concurentul electoral Marian Lupu.

Diacov a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că nu exclude faptul că unii membri ai PD forțează persoanele angajate la instituțiile statului să voteze pentru Lupu în cadrul scrutinului din 30 octombrie curent.

„Poate sunt de ăștia care se străduiesc foarte mult să intre în voia liderilor din organizații teritoriale. Niciodată nu am cerut lucrurile acestea. Eu cred că ar fi imatur și ineficient, să te întâlnești, să faci agitație în fața membrilor de partid. Pe noi ne interesează cei care nu sunt membrii de partid, omul de rând, acei care au un cuvânt greu de a decide”, a declarat Dumitru Diacov în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune N4.

De menționat că, în mass media și pe rețelele de socializare au apărut mai multe informații potrivit cărora reprezentanții PD forțează angajații instituțiilor statului să voteze la 30 octombrie pentru Marian Lupu. Mai mult, oamenilor li s-ar fi spus să fotografieze buletinul de vot, ca dovadă a faptului că au votat „corect”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...