17:56:35 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Vicepreședintele PPEM nu-l va vota pe Leancă la alegerile prezidențiale. „Colegi, vă îndemn s-o suțineți pe Maia Sandu”

Partide/Comunicate 20.10.2016 14:56 Vizualizări7267 Autor: Ziarul National
VIDEO // Vicepreședintele PPEM nu-l va vota pe Leancă la alegerile prezidențiale. „Colegi, vă îndemn s-o suțineți pe Maia Sandu”


Vicepreședintele Partidului Popular European din Moldova (PPEM), Oazu Nantoi, l-a îndemnat pe liderul său de partid să se retragă din cursa electorală în favoarea Maiei Sandu. Acest anunț a fost făcut chiar în ziua în care Iurie Leancă își sărbătorește ziua de naștere.

Nantoi a mai spus că el va îndemna cât mai mulți colegi din PPEM să nu-și irosească voturile pentru Leancă, dar s-o voteze pe Maia Sandu.

„Nu avem nevoie de Igor Dodon președinte, care este partenerul şi unealta politică a domnului Plahotniuc. Mă implic în această campanie nu de dragul funcţiilor. Mă implic, deoarece vreau să trăiesc cu demnitate, într-o ţară care să aibă viitor. Vreau ca, în ziua de 30 octombrie, să facem primul pas spre demnitate şi adevăr la noi acasă”, a spus Nantoi.

Amintim că, acum câteva zile, și liderul Partidului Popular European, Joseph Daul, l-a îndemnat pe Leancă să se retragă din cursa electorală și s-o susțină pe Maia Sandu, dar fostul premier a anunțat că nu se va retrage din cursa electorală.

Reacția PPEM o găsiți AICI.



Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md