(video) Reținuți pe urme fierbinți! Doi tineri au jefuit două tinere care făceau cumpărături la piață

foto1-700×352

Două jafuri au fost dejucate de către ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, antrenaţi la combaterea infracţiunilor în sectorul Centru. Este vorba despre doi indivizi cu vârstele de 19 ani şi respectiv 22 ani, originari din raioanele Cahul şi Glodeni, care au fost reţinuţi pe urme fierbinţi, după ce au atacat două femei, deposedându-le de mijloace financiare. Aceştia şi-au recunoscut în totalitate vinovăţia, fiind reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău.

Potrivit primelor informaţii acumulate până în prezent, bănuitul de 19 ani a sustras portmoneul cu bani în sumă de 1000 lei, din mâna unei doamne în vârstă de 28 ani, în timp ce făcea cumpăraturi. Iar al doilea şi-a urmărit victima în vârstă de 27 ani, apoi i-a zmuls geanta din mână, în care se afla un telefon mobil, bani în sumă de peste 1 500 lei. Cazurile au avut loc ieri, pe teritoriul Pieţii Agricole din sectorul Centru, iar făptaşii n-au nimic comun în acest context.

Actualmente ei sunt cercetaţi penal pentru comiterea infracţiunilor de jaf şi riscă amenzi în mărime de la 4 000 lei la 10 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente