07:12:28 20.04.2024
Stiri

Crima ODIOASĂ care a şocat o ţară întreagă. O mamă şi-a ucis mişeleşte propriul fiu. L-a lovit cu un ciocan în timp ce dormea până l-a lăsat fără suflare

Social 20.10.2016 14:30 Vizualizări2347 Autor: Ziarul National


Crima ODIOASĂ care a şocat o ţară întreagă. O mamă şi-a ucis mişeleşte propriul fiu. L-a lovit cu un ciocan în timp ce dormea până l-a lăsat fără suflare Sursa: evz.ro

Crima înfiorătoare a avut loc la Ploieşti, unde o femeie a decis să-şi ucidă fiul. Femeia era terorizată de ameninţările acestuia.

O femeie din Ploieşti a înfiorat un cartier întreg cu crima pe care a comis-o.

Luni după-amiază, poliţiştii din Ploieşti au avut parte de un autodenunţ al Lucicăi Grozea, în vârstă de 64 de ani, care le-a mărturisit că şi-a ucis fiul, în noaptea de 2 spre 3 octombrie, cu ciocanul.

Bărbatul era alcoolic, iar femeia susţine că a fost ameninţată de către acesta că va face tot ce îi stă în putinţă să îşi omoare sora vitregă, care locuia în altă casă, împreună cu familia ei.

În noaptea crimei, fiul femeii a adormit în aceeaşi cameră cu mama lui, fiind doborât de alcool. Tocmai se certaseră, iar Lucica a decis că a sosit timpul să pună capăt ameninţării şi terorii. S-a ridicat din pat, a luat un ciocan şi a vrut să-l lovească pe bărbat, dar s-a răzgândit.

S-a hotărât să prindă curaj, astfel că a consumat o sticlă de alcool. A luat ciocanul şi s-a pregătit să îşi ducă planul la bun sfârşit. Deşi l-a lovit de câteva ori pe fiul său, loviturile nu au fost îndeajuns de puternice, astfel că victima s-a deşteptat şi a încercat să se apere. Forţa l-a părăsit pe bărbat, iar disperarea a cuprins-o pe femeie şi a luat câteva pungi, le-a înfăşurat în jurul capului acestuia şi a continuat să-l lovească, până ce acesta şi-a dat ultima suflare, scrie evz.ro.

În cele din urmă, i-a ars hainele şi telefonul. În următoarea zi, s-a comportat firesc, însă când un vecin a întrebat de bărbat, ea a hotărât să scape de cadavru, pe care l-a îngropat în curtea casei.

Pe fondul remuşcărilor, femeia s-a autodenunţat la poliţie abia luni, 17 octombrie. Procurorii au reţinut-o pe Lucica Grozea ieri dimineaţă, după o audiere maraton, şi au cerut instanţei arestarea sa preventivă.

Femeia este acuzată de omor calificat, cu premeditare, asupra unui membru de familie, iar pedeapsa prevăzută de Codul Penal în astfel de cazuri este de 25 de ani de închisoare.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md