03:29:51 29.03.2024
Stiri

Cea mai SCANDALOASĂ rochie din lume, expusă la Londra: Clienţii au fost şocaţi

Monden 19.10.2016 09:01 Vizualizări2207 Autor: Ziarul National
Cea mai SCANDALOASĂ rochie din lume, expusă la Londra: Clienţii au fost şocaţi sursa: eva.ro


O rochie care costă doar 5 lire sterline, pusă la vânzare într-un magazin de chilipiruri din Londra, a provocat un scandal uriaş.

Mai mulţi clienţi ai magazinului Chrisp Street Market din Poplar, East London, au descoperit uluiţi o rochie de numai 5 lire sterline care avea imprimat un desen explicit cu atacurile de la World Trade Center, din 11 septembrie 2001, în care au murit 3.000 de oameni. Desenul reda exact momentele în care avioanele se izbeau de clădiri, precum şi flăcările imense care au cuprins Turnurile Gemene.

Lisa Dean, în vârstă de 45 de ani, de profesie hair stylist, a declarat pentru London Evening Standard că fiul ei de 17 ani, Stuart, a fotografiat articolul vestimentar în timp ce se plimba prin magazin împreună cu prietenii.

„Cred că este o lipsă de respect faţă de oamenii care au murit atunci, e ca şi cum moartea lor a devenit o tendinţă de modă. Din punctul meu de vedere, cine a făcut rochia sau cine o poartă este de acord cu ceea ce s-a întâmplat atunci. E dezgustător. Oricine ar purta aşa ceva ar avea mari probleme”, a spus femeia.

„De când am postat-o pe Facebook, o mulţime de oameni au scris că se vor duce acolo şi vor cere să fie scoasă din magazin. A provocat multă supărare. Cine ar purta aşa ceva?”, a mai spus Lisa Dean.

Sean Gower (35 de ani) locuieşte în cartier şi e uimit de această descoperire: „E foarte ofensatoare. În Turnurile Gemene au murit şi cetăţeni britanici. Aşa ceva nu ar trebui scos la vânzare. Nici nu ar trebui produse astfel de lucruri”, a declarat el pentru The Sun.

Speriat de reacţia opiniei publice şi de interesul presei, patronul magazinului, Jaspir Bhatti, a spus că nu şi-a dat seama ce desen este imprimat pe rochie şi l-a înaintat unui reporter de la The Sun pentru a-l distruge. El crede că articolul a făcut parte dintr-un lot de haine ieftine cumpărat de la un en-gros, dar furnizorul susţine că nu a vândut aşa ceva, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md