În România au apărut deja primii brazi de Crăciun! Au prețuri între 300 și 1500 de lei// FOTO

Mai sunt două luni şi jumătate până la Crăciun, însă unii comercianţi din România au scos deja la vânzare pomii de iarnă.

Astfel, clienții unui centru comercial din orașul Reșiţa pot cumpăra deja brazi de Crăciun. În speranța că dacă vor vinde mai mult, unii dintre comercianți și-au etalat marfa și așteaptă cumpărători, scrie presa de peste Prut.

Pomii de Crăciun sunt artificiali, însă modul în care arată, dar şi preţurile au atras toate privirile celor care sunt în trecere prin centrul comercial din centrul Reşiţei. Preturile la brazi pleacă de la 300 de lei, dar ajung şi la ameţitoarea sumă de 1500 de lei.

Pomii de Crăciun au beculeţe de rezervă, nu ocupă spaţiu când sunt împachetaţi şi, în plus de asta, fac parte din coleţtia de lux a unui celebru producător de pomi ornamentali.

brazi

brazi

brazi

Foto: Resita.ro

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.