Andrei Năstase: Dacă Marian Lupu accede în turul doi, alegerile au fost fraudate

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În cazul în care candidatul Partidului Democrat, Marian Lupu, accede în turul doi al scrutinului prezidenţial, e semn că alegerile au fost fraudate masiv. O declaraţie în acest sens a făcut liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase.

Participând la o dezbatere publică, Andrei Năstase a spus că prin localităţile din Moldova deja se întocmesc liste cu persoane care să voteze multiplu în schimbul anumitor sume de bani. Politicianul a făcut apel către presă să investigheze amplu toate schemele de fraudare a alegerilor, scrie IPN.

„Pe 30 octombrie este ziua marelui nostru protest împotriva acestei guvernări care a batjocorit ţara şi a forţat oamenii să plece peste hotare. Avem o şansă istorică să ne opunem prin votul consolidat al celor care s-au deşteptat şi ştiu că ţara are viitor cu o clasă politică nouă, din care face parte şi Maia Sandu”, a spus Andrei Năstase.

Liderul PPPDA şi-a chemat toţi susţinătorii să dea dovadă de înţelepciune şi să voteze cu Maia Sandu. „Am încredere în Maia Sandu şi vă rog să aveţi încredere în decizia mea de a participa la scrutin susţinând-o pe ea. Altfel am fi favorizat candidatul geopolitic. Trebuie să ne consolidăm împotriva unui candidat oligarhic. Noi toţi ne-am bătut pentru scoaterea din captivitate a Preşedinţiei şi mai apoi a altor instituţii ale statului, şi apoi pentru scoaterea din sărăcie a ţării noastre”, a făcut apel Andrei Năstase.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...