14:22:23 29.03.2024
Stiri

Conturile salariale ale unei direcții din cadrul Primăriei vor fi transferate la o bancă aflată sub supravegherea special a BNM. Primăria vine cu o REACȚIE

Economie 18.10.2016 12:00 Vizualizări1256 Autor: Ziarul National
Conturile salariale ale unei direcții din cadrul Primăriei vor fi transferate la o bancă aflată sub supravegherea special a BNM. Primăria vine cu o REACȚIE


Consilierul Fracțiunii Blocului Electoral PPEM, Ruslan Codreanu, este nedumerit că toate conturile salariale ale angajaților Direcției generale asistență socială din cadrul Primăriei capitalei au fost transferate de la B.C. „Mobiasbancă – Groupe Societe Generale” către B.C. „Moldindconbank”, o bancă aflată sub supravegherea specială a Băncii Naționale a Moldovei.

Astfel, consilierul municipal solicită explicații în acest sens de la primarul capitalei Dorin Chirtoacă.

Potrivit lui Codreanu, banca aleasă de Direcția asistență socială are o rată de credibilitate foarte joasă și se aflată de mai bine de un an sub supraveghere specială a BNM.

Solicitat de Ziarul NAȚIONAL, șeful direcției relații publice a Primăriei, Vadim Brânzaniuc, a declarat că primarul general nu are nicio treabă cu faptul că direcția respectivă se deservește la o bancă sau alta. „Astăzi, conturile salariale rămân la B.C. „Mobiasbancă – Groupe Societe Generale”, dar de la 1 noiembrie vor fi transferate la B.C. „Moldindconbank”. S-a luat această decizie, pentru că banca respectivă oferă condiții mai bune de deservire a contului”, a precizat Brânzaniuc.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md