18:38:17 25.04.2024
Stiri

„EROUL revoluției proeuropene”, Plahotniuc, l-a enervat pe Dodon

Partide/Comunicate 18.10.2016 11:15 Vizualizări3166 Autor: Ziarul National
„EROUL revoluției proeuropene”, Plahotniuc, l-a enervat pe Dodon


Coordonatorul coaliției de guvernare, Vlad Plahotniuc, susține că nu va admite ca socialistul Igor Dodon să ajungă președinte, iar ulterior să abandoneze parcursul european al R. Moldova. Mai degrabă, spune Plahotniuc, ar opta pentru Maia Sandu. Mai mult, Plahotniuc i-a făcut și un avertisment lui Dodon.

Acest ton al lui Plahotniuc l-a enervat pe Dodon, care a venit cu o reacție. „Plahotniuc, coordonatorul a ieșit la rampă pe ultima sută de metri a campaniei și face agitație electorală. Înțeleg că îl promovează pe Lupu, înțeleg că o protejează pe Maia Sandu, pentru care a făcut o înțelegere cu americanii. Dar de ce îndrăznește să mă sperie pe mine cu revoluția?

Oare el nu știe că, dacă va fi o revoluția în țara asta, atunci va fi împotriva lui, nu sub dirijarea lui. Dacă el va falsifica alegerile în favoarea protejaților Lupu și Sandu, va avea de înfruntat furia poporului. Dacă nu va ceda în fața mea, în calitate de președinte al țării, va simți furia poporului. Dacă nu va ține seama de alegerea și voința cetățenilor, va fi luat pe sus de popor. Să nu vorbească de revoluție el, pe care revoluția îl paște. De această dată poporul va decide, nu Plahotniuc. Punct”, a scris Dodon pe pagina sa de facebook.

Citește și: Igor Dodon și alianțele sale cu PD, chiar dacă se declară OPONENT feroce al guvernării

Amintim că Plahotniuc a declarat ieri, într-un interviu pentru allmoldova.com, că nu va admite ca Dodon să ajungă președinte. „Igor Dodon ar trebui să se gândească foarte bine la consecințele ideilor lui, pentru că, dacă printr-o situație nefericită, ajunge președinte și abandonează parcursul european, el știe ce pot, o să vadă ce înseamnă proteste adevărate. Dacă ajunge să mă facă eroul revoluției proeuropene, să vedeți cum mi se inversează ratingul într-o singură zi. Și nu cred că vrea asta”, susține Plahotniuc.

Coordonatorul coaliției a fost criticat și de Maia Sandu, pe care o va sprijini în turul doi, dacă nu iese Marian Lupu. „Ştiind că murdăreşte orice atinge, el vine cu ideea că m-ar sprijini în turul II. Crede că așa îi va crește șansele lui Dodon să câștige alegerile. Dodon, care i-a demonstrat loialitate de-a lungul timpului, va fi un măscărici care îi va face jocul”, crede Sandu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md