08:43:20 19.04.2024
Stiri

Inna Popenco, candidatul „Partidului Șor”, începe realizarea proiectelor incluse în programul său electoral, înainte de alegeri!

Partide/Comunicate 17.10.2016 11:56 Vizualizări1321 Autor: Ziarul National
Inna Popenco, candidatul „Partidului Șor”, începe realizarea proiectelor incluse în programul său electoral, înainte de alegeri!


Candidatul „Partidului Șor”, Inna Popenco, începe să pună deja în aplicare proiectele electorale pe care le-a inclus în programul său de lansare în campanie. Pentru că, în primul rând, pensionarii sunt persoanele care au nevoie de sprijin, rețeaua de magazine sociale destinate lor va fi extinsă din această lună. Prima destinație pentru proiectul de succes al autorităților de la Orhei va fi Chișinăul, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

Proiectul Innei Popenco privind deschiderea a peste o sută de magazine sociale în toată țara va prinde viață din această lună. „Pensionarii din sectorul Râșcani al capitalei vor putea să cumpere, în curând, produse alimentare și mărfuri de uz casnic la prețuri reduse, iar pâinea va costa doar 2 lei. Atât ei, cât și invalizii, veteranii și persoanele nevoiașe din acest cartier au fost invitați, astăzi, să perfecteze actele pentru a-și obține cardul social. În baza acestuia, ei vor putea beneficia de serviciile magazinului, care se va afla pe strada Miron Costin 7”, arată sursa citată.

De asemenea, echipa Innei Popenco a anunțat colectarea semnăturilor pentru deschiderea magazinelor sociale în celelalte sectoare și suburbii ale Chișinăului. Cartierul sau localitatea unde vor fi strânse cele mai multe semnături, va beneficia de deschiderea următorului magazin social.

„Proiectul „magazinul social” a fost inițiat, anul trecut, de primarul Orheiului, Ilan Șor. Atunci, în acest oraș au fost deschise patru magazine, iar până la sfârșitul acestei luni va fi inaugurat al cincilea. Magazinele activează fără profit pentru a sprijini persoanele din categoriile social-vulnerabile ale societății, veteranii și invalizii, oamenii care au nevoie de atenție și grijă specială din partea autorităților”, se mai spune în comunicatul de presă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md