20:07:14 25.04.2024
Stiri

VIDEO // Năstase face campanie pentru candidatul UNIC - Maia Sandu. Liderul PAS a veni la Mândrești

Partide/Comunicate 15.10.2016 12:21 Vizualizări2633 Autor: Ziarul National
VIDEO // Năstase face campanie pentru candidatul UNIC - Maia Sandu. Liderul PAS a veni la Mândrești


UPDATE 13.21. Năstase a mai spus că, până acum, canalele lui Plahotniuc spuneau că este „mâna Moscovei”. „Bine, acum ce vor mai spune? I-am dezarmat. Ce o să spună acum?”, se întreabă Năstase.

UPDATE 13.15. Maia Sandu a promis ca peste jumătate de an sau un an să revină în Mândrești, pentru a da socoteală acțiunilor întreprinse în calitate de președinte și i-a promis omagiatei, mamei lui Andrei Năstase, că va pune bazele unei noi clase politice care să asigure liniștea tuturor mamelor din R. Moldova.

UPDATE 13.12. Și organele de conducere ale PLDM au decis să o susțină pe Maia Sandu.

UPDATE 13.07. Maia Sandu a mulțumit locuitorilor din Mândrești pentru primirea călduroasă. „Putea fi și altfel. Glumesc. Promit că vom construi o altfel de clasă politică. O clasă politică care să lupte onest și nu să folosească numele rudelor. Am avut câteva întâlniri de dimineață în trei sdate și oamenii apreciază gestul făcut de Andrei Năstase. Oamenii își doresc să-l punem la închisoare pe șeful corupților, Plahotniuc. Vrem să contruim o țară în care să funcționeze instituțiile statului. Acum trăiesc bine cei care au copiat, au falsificat diplome, iar ulterior au furat bănci. E vorba de Plahotniuc. După alegerile prezidențiale trebuie să ne consolidăm eforturile pentru a prelua puterea în Parlament. Acum dăm un semnal guvernării că până aici le-a fost”, a declarat Maia Sandu.

UPDATE 12.55. La Mândrești, acolo unde Năstase a anunțat că PPDA o va susține pe Maia Sandu, a ajuns și liderul Partidului Acțiune și Solidaritate. Năstase a ales această locație, pentru că e ziua de naștere a mamei sale.

UPDATE 12.48. „Decizia PPDA este să suținem un singur candidat. Trebuie să trecem peste orgolii și să ne unim eforturile pentru a scăpa de regimul lui Plahotniuc. Daca mergeam eu și Maia Sandu în alegeri, atunci în turul II aveau să fie prezenți Dodon și Lupu. Eu nu am niciun acord cu Maia Sandu. Cel mai important este cuvântul dat, iar eu mi l-am respectat. Uneori e bine să cedezi, pentru ca țara să aibă de câștigat. Doamna Sandu este dispusă să preia punctele prioritare din programul PPDA. Și eu aș fi acceptat punctele din programul ei”, le-a spus Năstase sătenilor săi.

UPDATE 12.16. Conferința în cadrul căreia Andrei Năstase va anunța decizia PPDA cu privire la înaintarea unui candidat unic va avea loc la ora 12.30, cu 30 de minute mai târziu decât ora stabilită anterior.

Liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, susține o conferință de presă în fața casei sale părințești. „Astăzi la 12.00, la Mândrești, Telenești, vom anunța decizia Consiliului Politic Extins al Platformei Demnitate și Adevăr, în cadrul unei conferințe de presă la care așteptăm toată presa liberă”, a anunțat Năstase.

Acesta, așa cum a promis săptămâna aceasta, urmează să-i facă o „surpriză” coordonatorului coaliției de guvernare, Vlad Plahotniuc.

Așa că puțină răbdare. Și puțină liniște. De la extaz la agonie nu-i decât un pas, chiar dacă acesta va fi, poate, și mai lung. Abia sâmbătă Piticul va afla cat de mic este”, scris acesta acum câteva zile pe pagina sa de facebook.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md