(foto) Blogger: Cum arată Scara Cascadelor de la Chișinău în comparație cu Scara-Cascadă din Orhei

Foto: diez.md

După o perioadă lungă de așteptări, astăzi a fost inaugurată Scara Cascadelor din parcul „Valea Morilor” a fost inaugurată. Edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă, a ținut să menționeze la eveniment că această Scară-Cascadă este una din cele mai frumoase monumente de arhitectură și o carte de vizită a Chișinăului.

Nici de această dată, primarul Dorin Chirtoacă nu a scăpat de ochiul critic al bloggerilor. Pe pagina sa, bloggerul Corneliu Gandrabur și-a expus părerea referitor la Scara Cascadelor de la Chișinău și a făcut o comparație cu cea care a fost inaugurată de ceva timp la Orhei.

„Apare întrebarea: așa trebuie să arate unul dintre cele mai frumoase monumente de arhitectură dintr-o capitală europeană? Mai mult, invalizii, dar și părinții cu copii în cărucioare nu vor putea coborî scra, doarece lucrările de amenajare a rampelor destinate lor nu au fost finalizate. Iar mizeria, de altfel ca și în tot Chișinăul, va fi la ea acasă în lipsa coșurilor de gunoi.

Dar dacă ar fi să mai facem o comparație, ar trebui să vedem în câte zile a fost reabilitată scara – cascadă din parcul Ivanos, Orhei, și în câte luni sau în câți ani a fost refăcută Scara Cascadelor din parcul Valea Morilor, Chișinău”, a menționat Gandrabur.

Scara Cascadelor din parcul Valea Morilor

Scara-cascadă din Parcul Ivanos

ivanos

Citește articolul integral aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente