17:48:48 28.03.2024
Stiri

SITUAŢIE inedită // Unei femei i s-a spus că a NĂSCUT un băieţel, dar a doua zi a descoperit altceva

Știri 14.10.2016 11:01 Vizualizări2535 Autor: Ziarul National
SITUAŢIE inedită // Unei femei i s-a spus că a NĂSCUT un băieţel, dar a doua zi a descoperit altceva sursa: stirilekanald.ro


Situaţie fără precedent la Maternitatea din Făgăraş. O femeie care a născut acolo a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută.

O asistentă de la unitatea sanitară i-a spus femeii că a născut un băieţel, dar a doua zi, când i-a fost adus copilul pentru a alăpta, a constatat că de fapt este o fetiţă. Părinţii nu vor să audă de aşa ceva şi solicită să se facă teste ADN pentru a se confirma că micuţa este cu adevărat fiica lor.

Medicii şi asistentele spun că micuţei i s-a pus din greşeală la mână o brăţară albastră şi că în registre a fost trecut tot un băiat, dar abia a doua zi au constatat greşeala.

„Atenţia noastră a fost pe copil şi pe mamă, să fie sănătoşi, să se termine totul cu bine. O să reparăm această greşeală cu ADN-ul mamei şi al fătului”, a declarat mediul Dorin Cerghit.

Mama nu vrea să audă de fetiţă până nu i se confirmă cu adevărat că este a ei. „Ori copilul meu e mort, ori e dat la altcineva. Eu îmi vreau băiatul, doamnă, înapoi, nu vreau alt copil. Mie să îmi dea băiatul pe care l-am născut", a spus Luminiţa Coscodat, mama bebeluşului.

Părinţii copilului se tem să nu fie vorba de o încurcătură între bebeluşi şi spun că vor neapărat să se facă testele ADN pentru a se confirma paternitatea.

sursa: stirilekanald.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md