13:12:53 29.03.2024
Stiri

Facebook a lansat Workplace. Cui îi este adresată

Știri 12.10.2016 18:30 Vizualizări2687 Autor: Ziarul National


Facebook a lansat Workplace. Cui îi este adresată Sursa: business24.ro

Compania Facebook a lansat luni Workplace, un instrument şi o platformă de comunicare destinată afacerilor şi organizaţiilor neguvernamentale care poate înlocui intranetul, e-mailul sau alte forme de comunicare la serviciu, informează AFP.

Acest concept, denumit până la lansare „Facebook at work”, este dezvoltat de mai bine de doi ani de Facebook în birourile sale londoneze şi a fost testat în varianta beta de 1.000 de firme şi companii din întreaga lume. Printre companiile care şi-au instalat deja această aplicaţie se numără Danone şi Starbucks.

„Am înlocuit lucrurile care existau deja şi le-am regrupat într-un singur instrument care îi va permite utilizatorului să dispună de un perete de informaţii, la fel că în cazul profilului lor privat, de Facebook Live, videochat etc. Aproximativ 95% din ceea ce am dezvoltat pentru Facebook este integrat în cadrul Workplace”, a explicat Julien Codorniou, directorul general al Workplace.

Un produs separat de galaxia aplicaţiilor asociate Facebook, Workplace, a cărui culoare dominantă este griul şi nu albastrul, ca în cazul Facebook, este complet desprins de celebra reţea de socializare şi nu este nevoie de crearea unui cont de Facebook pentru a-l accesa.

Compania Facebook a precizat, printre altele, că nu va face decât să transfere date care rămân în proprietatea companiilor, acestea urmând să plătească pentru fiecare angajat care foloseşte Workplace un abonament de 1 până la 3 euro.

ONG-urile şi centrele universitare pot beneficia de aceste servicii în mod gratuit.

Sursa: business24.ro


Stiri relevante
30.11.2018 07:30 2622 Agresivitatea online: ce ne facem?
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md