400 de primari au lansat un apel de susținere a candidatului PDM la funcția de președinte

1_58529300-1

Primarii a peste 400 de localități din Republica Moldova și-au exprimat suportul pentru candidatul Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, la funcția de președinte al Republicii Moldova. Aceștia au lansat un apel comun de susținere pentru candidatul PDM, menționând că Moldova are nevoie de un președinte patriot și apropiat de oameni.

Există un singur candidat care corespunde acestui profil și anume domnul Marian Lupu. De aceea noi ne exprimăm susținerea totală pentru domnul Marian Lupu în calitate de candidat la alegerile prezidențiale din 30 octombrie. Fiecare vot dat domnului Lupu este un vot cu folos pentru viitorul Moldovei, un vot pentru dezvoltarea țării, pentru drumul ei european”, se arată în declarația de susținere a lui Marian Lupu, citat de infotag.md. 

Candidatul PDM a ținut să le mulțumească primarilor pentru suportul acordat venind cu asigurări că dacă va fi ales, va lucra în strânsă legătură cu aleșii locali pentru a rezolva problemele oamenilor. „Am primit sprijinul unei echipe foarte mari, gospodari, oameni responsabili. E foarte important este acest sprijin, pentru că sunt oameni aleși direct de către popor. Voi stabili o relație specială de comunicare cu primăriile și cu comunitățile locale și voi trata cu multă atenție și grijă subiectele cu interes major pentru localități. Toate problemele oamenilor sunt importante și trebuie să fie în vizorul șefului statului, ca să cunoască soluții și rezolvări concrete”, declarat în acest sens Marian Lupu.

La reuniunea primarilor au fost prezenți președintele Parlamentului, Andrian Candu, și premierul Pavel Filip, care, prin mesajele lor, au reiterat importanța asigurării colaborării între toate instituțiile puterii în stat, pentru a menține cursul corect de dezvoltare și modernizare a Republicii Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente