16:49:42 28.03.2024
Stiri

Persoane DUBIOASE, care ar avea legătură cu deputatul Țuțu, au perturbat o întâlnire a lui Andrei Năstase cu alegătorii

Partide/Comunicate 12.10.2016 12:00 Vizualizări1608 Autor: Ziarul National
Persoane DUBIOASE, care ar avea legătură cu deputatul Țuțu, au perturbat o întâlnire a lui Andrei Năstase cu alegătorii


„Întâlnirea candidatului Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” la funcția de șef al statului, Andrei Năstase, cu cetățenii din localitatea Băcioi, raionul Ialoveni, a fost perturbată de indivizi dubioși în stare de ebrietate”, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

Astfel, potrivit sursei citate, circa 30 de provocatori, îmbrăcați în costume sportive, cu glugile trase pe cap, au intrat în sala unde avea loc întâlnirea candidatului și au început a scanda „Năstase, afară din Băcioi”.

Localnicii spun că indivizii s-au adunat mai întâi la sediul PD din Băcioi, după care, vădit turmentați, au dat buzna în local. „Tot sătenii au recunoscut printre aceștia și persoane care au destabilizat situația în Băcioi în timpul alegerilor locale, dar și pe unii care se antrenează împreună cu deputatul PD, Constantin Țuțu. După ce au fost somați să părăsească sala, indivizii au blocat ușa de ieșire în așteptarea lui Andrei Năstase și a echipei care îl însoțea pe candidat”, mai spun cei din PPDA.

Pentru prevenirea unor eventuale altercații, a fost alertată poliția sectorului Botanica, dar grupul operativ așa și nu a ajuns la destinație. „Doar datorită mobilizării în timp record a veteranilor de război, dar și a oamenilor din Băcioi, a fost evitată destabilizarea situației, iar Andrei Năstase și echipa sa sunt în siguranță. PPDA condamnă asemenea metode de „luptă” politică care, mai degrabă, fac parte din arsenalul lumii interlope, și nu al unui stat civilizat. Organele de drept vor fi sesizate în legătură cu acest caz”.

Totodată, Andrei Năstase face apel către cetățeni sa se consolideze atât pe plan local, cât și național împotriva abuzurilor puterii, pentru a apropia ziua izbăvirii țării de gruparea criminală, uzurpatoare a puterii de stat.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md