(VIDEO) Valentina Buliga, luată la rost de cetățeni: „Aţi furat miliarde şi v-aţi ascuns ca un şoarece când în PMAN protestau 100 de mii de oameni”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După ce candidatul la funcția de președinte din partea PD, Marian Lupu, și prim-ministrul democrat Pavel Filip au fost huiduiți în mai multe localități din țară, de o astfel de întâmplare a avut parte și colega lor de partid Valentina Buliga.

În cadrul unei întâlniri cu locuitorii satului Başcalia, raionul Basarabeasca, Buliga a fost luată la rost. Mai mulţi participanţi la întrunire i-au reproşat parlamentarului că evită să aducă explicaţii despre frauda bancară şi a chemat profesorii la discuţii în timpul orelor de muncă. După ce a încercat să se justifice, Valentina Buliga nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a izbucnit în plâns, potrivit jurnal.md.

„Oamenii aceştia trebuiau să fie la lucru! Stau aici din timpul de lucru, ia uitaţi-vă câţi oameni trebuie să fie la serviciu, învăţătorii trebuie să fie la serviciu. Când erau o sută de mii de oameni acolo în PMAN, de ce nu aţi ieşit să explicaţi oamenilor? V-aţi ascuns în găuri de şoarece”, i-au reproşat oamenii.

Câţiva poliţişti au sărit în apărarea deputatei. „Domnule poliţist, ce vreţi dvs.? Ce să ascult, macaroanele pe care mi le pune pe urechi? Eu sunt sătul de macaroane, spuneţi-ne tot ce este, care a furat, ce s-a făcut, de ce nu spuneţi despre asta?”, le-au reproşat oamenii poliţiştilor.

Valentina Buliga a încercat să se justifice, iar într-un final, a fost copleşită de emoţii. „Eu îmi cer mii de scuze pentru emoţii, dar când eşti învinuit de nişte lucruri care nu te vizează… Mă întreabă de pensie… Părinţii mei au murit amândoi cu pensia de 500 lei, au muncit şi ei ca şi dvs.”, a spus Buliga.

„Păi dacă aţi furat miliarde, de unde vreţi să aibă pensie de 2000 de lei?! Astea sunt lacrimi false!”, i-a reproşat un om din sală.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...