Bettery 2016: A fost lansat programul ce propune educarea noilor obiceiuri

bettery2016

Pe data de 8 Septembrie a avut loc deschiderea celei de-a doua ediții a proiectului de dezvoltare personală și dobândire a deprinderilor noi Bettery 2016.

Programul este un proiect de dezvoltare personală organizat de Camera Tinerilor Antreprenori (JCI) Chișinău. Proiectul este axat pe modelul de dezvoltare a obiceiurilor, inspirat din teoria doctorului Maxwell Maltz “21 Day Habit Theory”, care susţine că sunt necesare doar 21 de zile pentru a-ţi crea o deprindere nouă.

Astfel, obiectivul proiectului este de a contribui la progresul personal al tinerilor din Moldova prin punerea în practică a teoriei de formare a obiceiurilor utile.

bettery2016-d

Ediția a doua a proiectului implică participarea a patruzeci de tineri activi, cu vârsta cuprinsă între 21-35 de ani, dornici să producă schimbări pozitive în plan personal și în comunitate. Pe parcursul proiectului, ei vor învăţa cum să-și descopere misiunea și să-și seteze corect obiectivele, cum să gestioneze resursele precum timpul, banii, emoţiile, cunoștinţele, voinţa și sănătatea. Totodată, participanții vor practica timp de 21 de zile teoria de dezvoltare a obiceiurilor.

bettery2016-ad

La eveniment a fost descrisă ideologia și gândurile din spatele inițiativei, absolvenții programului și-au descris istoriile de succes, iar organizatorii au prezentat trainerii și mentorii pentru următoarele două perioade de timp.

În anul precedent participanții și-au setat deprinderi noi precum: deșteptarea la 05:00 dimineața, alergatul de dimineață, lectura, hidratarea constantă a organismului, obiceiuri pe care și le doreau de mult implementate în rutina zilnică, însă rămâneau „amânate” pentru mai târziu.

bettery2016

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente