(foto) Reparația străzii Grenoble a fost finalizată. Lucrările de reabilitare au costat 5,2 milioane de lei

img

Au fost finalizate lucrările de reparație a străzii Grenoble din Capitală, tronsonul cuprins între str. Costiujeni și str. Valea Crucii. Lucrările de reabilitare a părții carosabile au costat 5,2 milioane de lei, bani alocați din bugetul municipal.

Reabilitarea acestui tronson pe o suprafață de circa 18 mii de metri pătrați de carosabil au constat în frezarea și restabilirea stratului de uzură, parțial a stratului de egalizare și schimbarea bordurilor. Urmează să fie amenajate trotuarele pe anumite porțiuni de stradă și aplicat marcajul rutier.

De asemenea, de către serviciile municipale specializate au fost reabilitate alte două străzi din Capitală pentru care au fost valorificate în total circa 13 milioane lei din bugetul municipal. Astfel, pe strada Miorița s-au executat lucrări de reparație a părții carosabile pe o suprafață de circa 23 de mii de metri pătrați, iar pe strada Grădina Botanică, tronsonul cuprins între bd. Dacia – str. Lunca Bâcului s-au reabilitat peste 24 de mii de metri pătrați de drum.

Autoritățile municipale menționează că în cadrul campaniei de reabilitare a infrastructurii rutiere din Capitală, de către Regia „Exdrupo” se efectuează în prezent și lucrări de reparație în curțile de blocuri, care constau în excavarea și nivelarea terenurilor, ridicarea la cote a gurilor de canalizare, montarea bordurilor și asfaltarea căilor de acces.

 

dsc_6338

dsc_6326

dsc_6479

dsc_6437

dsc_6391

dsc_6382

dsc_6531

dsc_6390

dsc_6342

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente