Actualitate

Toate şcolile din raionul Nisporeni au primit softuri educaţionale pentru clasele primare, oferite de premierul Pavel Filip

Prim-ministrul şi-a exprimat respectul faţă de munca depusă de profesori în educarea şi formarea intelectuală a tinerii generaţii. „Sînt conştient că astăzi profesorul nu este remunerat aşa cum ar trebuie să fie, condiţiile în care activați nu sînt tocmai cele mai bune. Ne propunem să schimbăm aceste lucruri, dar şi să îmbunătăţim statutul cadrului didactic”, a menţionat şeful Cabinetului de miniştri.

Totodată, Pavel Filip a specificat că Guvernul are o abordare complexă privind modernizarea sistemului educaţional, inclusiv prin investiţii în pregătirea cadrelor pedagogice şi asigurarea unui sistem eficient de recompensare a performanței. „Guvernul pe care-l conduc are ca prioritate educaţia şi va face absolut tot ce-i stă în puteri ca dumneavoastră să simţiţi respectul şi grija statului”, a conchis Pavel Filip.

La finalul întrevederii, Prim-ministrul le-a urat cadrelor didactice sănătate, succese, perseverenţă şi inspiraţie, aducînd în dar tuturor şcolilor din raion softuri educaţionale pentru clasele primare.

În raionul Nisporeni activează 33 de şcoli, în care îşi fac studiile peste 7000 de elevi şi activează circa o mie de cadre didactice.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *