Președintele României a decorat directorii liceelor din Grigoriopol, Râbnița şi Corjova

Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, a înmânat miercuri, 5 octombrie, decorațiile conferite de președintele României Eleonorei Cercavschi – directorul Liceului ”Ștefan cel Mare” din Grigoriopol, Eugeniei Halus – directorul Liceului ”Evrika” din Râbnița și lui Constantin Sucitu – directorul Gimnaziului din Corjova.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența viceprim-ministrul pentru Reintegrare al Republicii Moldova, Gheorghe Bălan.

Președintele României i-a conferit Eleonorei Cercavschi Ordinul ”Meritul pentru Învățământ” în grad de ”Comandor”, în semn de înaltă prețuire pentru contribuția semnificativă avută la promovarea democrației în Republica Moldova și pentru consolidarea comunității de limbă și civilizație de o parte și de alta a Prutului.

Eugeniei Halus și lui Constantin Sucitu le-a fost conferit, de către președintele României, Ordinul ”Meritul pentru Învățământ” în grad de ”Ofițer”, în semn de înaltă prețuire pentru contribuția semnificativă avută la promovarea democrației în Republica Moldova și pentru consolidarea comunității de limbă și civilizație de o parte și de alta a Prutului.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.

Subiecte similare