Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Hotelul lui Plahotniuc va acorda…

Hotelul lui Plahotniuc va acorda servicii de cazare a delegațiilor pentru CEC

Hotelul Codru, controlat de Vladimir Plahotniuc, a câștigat licitația anunțată anterior de Comisia Electorală Centrală pentru servicii de cazare a delegațiilor instituției. Suma contractului încheiat între cele două părți este de 140,4 mii de lei.

„Comisia Electorală Centrală aduce la cunoştinţă rezultatele concursului cererii ofertelor de prețuri nr. 16/02410 din 29 septembrie 2016 desfăşurată în scopul achiziţionării serviciilor de cazare a delegațiilor. Potrivit deciziei grupului de lucru pentru achiziţii al Comisiei (Proces-verbal nr. 16/02410/001 din 3 octombrie 2016), contractul de achiziţie publică a fost atribuit agentului economic ÎCS „Codru Hospitality” SRL, în valoare totală de 140 400,00 lei, inclusiv TVA. Datele de contact ale companiei ÎCS „Codru Hospitality” SRL sînt: Republica Moldova, 2012, mun. Chişinău, str. 31 August    1989, 127, tel.: 022-237-948, e-mail: codru@codru.md, www.codru.md”, se precizează într-un comunicat al instituției,

ZdG a scris anterior că hotelul Codru aparține prim-vicepreședintelui PD, Vladimir Plahotniuc. În ulti­mii ani, așa cum ZdG a scris,  hotelul a mai beneficiat de bani din buget după ce a câş­ti­gat mai multe lici­ta­ţii pri­vind ser­vi­cii hote­li­ere şi res­ta­u­rant pen­tru diverse dele­ga­ţii găzduite de Pri­mă­ria Chi­şi­nău, Banca Naţio­nală a Mol­do­vei, Secre­ta­ri­a­tul Par­la­men­tu­lui şi Ser­vi­ciul de Infor­ma­ţii şi Secu­ri­tate, toate în valoare de peste 1,5 mili­oane de lei.