(video) A fost anunțată data următoarei curse „Wine Run” prin galeriile subterane de la Cricova

Wine Run
Foto: Photo Credit: winerun.md

Pentru al treilea an consecutiv, sportivii amatori și profesioniști vor putea participa la o cursă unică din Europa la adâncimea de 100 de metri, prin galeriile subterane de la Cricova, pe distanța de 10 km. Wine Run va avea loc pe 29 ianuarie 2017, iar înregistrările la cursă au fost deja deschise.

Competiția va începe în zona de intrare în beciuri, iar în continuare, participanții vor alerga pe străzile vinicole ale orașului subteran Cricova. Evenimentul va începe la 10.00.

Câştigătorii şi premianţii în fiecare categorie de vârstă vor fi stabiliți după timpul ajungerii la finiş. Primii trei participanţi, care au ajuns la linia de finiş (bărbaţi şi femei) vor fi premiaţi cu medalii şi diplome, precum şi cu premii din partea sponsorilor.

Primul eveniment de acest gen a avut loc pe 25 ianuarie 2015 și a adunat peste 50 de persoane, iar anul trecut au alergat peste 200 de persoane în cadrul cursei.

Competiţiile se desfăşoară cu scopul de a populariza alergările în or. Chişinău, stilul sănătos de viaţă, precum şi pentru a-i scoate în evidenţă pe cei mai buni sportivi în rândul amatorilor şi profesioniştilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente