Actualitate

Roadele înfrăţirii: Tineri din Rep. Moldova, studii gratuite în România

Nisporeni şi Lugoj sunt oraşe înfrăţite.

Cei cinci tineri vor studia la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Europene “Drăgan” din Lugoj.

“Voi învăţa în Lugoj fiindcă am mai multe oportunităţi. Sunt entuziasmată de tot, îmi doresc să înceapă cursurile, să cunosc profesorii, colegii. Îmi place aici, oamenii sunt primitori şi sociabili. Cu această ocazie sunt sigură că mă voi simţi bine pe toată durata studiilor”, a declarat Doina Tabără, viitoare studentă la Facultatea de Drept, citată de Redeșteptarea.ro.

„Trebuie neapărat să profit de şansa care mi s-a acordat. Diploma de aici este recunoscută internaţional, astfel va fi benefică pentru viitoarea carieră, pentru viitorul meu. Sper ca visurile care le am să se împlinească, să pot profesa în domeniul care îmi este atât de drag”, spune Nicoleta Fărîmă, înscrisă la Facultatea de Drept.

Printr-un parteneriat între Universitatea Europeană „Drăgan” şi Primăria Municipiului Lugoj, proaspeţii studenţi vor beneficia de gratuitate pentru studiile universitare şi cazare, din partea universităţii şi de asigurarea serviciilor de masă, din partea Primăriei, pe toată durata studiilor.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *