Obiceiuri zilnice care te îmbătrânesc devreme

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Chiar dacă e greu de crezut, o dietă săracă în grăsimi îți poate accentua ridurile. Sau dormitul pe o parte.

Corpul tău necesită o îngrijire aparte pe măsură ce înaintezi în vârstă, iar unele dintre obiceiurile zilnice pe care le ai, pot să aibă un impact negativ asupra sănătăţii în general. Iată câteva obiceiuri zilnice care ne îmbătrânesc înainte de vreme.

Dormitul pe o parte. 
Obiceiul de a dormi pe o parte pune o presiune mare pe faţă şi riscul de formare a ridurilor este foarte mare. Cea mai bună poziţie pentru somn este pe spate, deoarece astfel pielea este relaxată.

Dieta săracă în grăsimi. Grăsimile bune sau acizii graşi omega-3 sunt esenţiali pentru sănătate, siluetă şi aspectul mereu proaspăt al tenului. Dacă ai obiceiul de a evita grăsimile pentru că ţi-e teamă că îngraşă sau pentru că vrei să slăbeşti, atunci faci cea mai mare greşeală. Potrivit specialiştilor, tocmai aceste grăsimi sănătoase consumate zilnic te ajută la slăbit, iar în plus, tot ele te ajută să previi apariţia timpurie a ridurilor.

Nu dormi suficient. Somnul are un rol extrem de important, deoarece în timpul lui corpul se regenerează. Inclusiv pielea. Atunci când nu dormi suficient îți scurtezi viața și corpul devine vulnerabil în fața numeroaselor boli, scrie brightside.me.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...