(foto) 150 de studenți ai Academiei „Ştefan cel Mare” au depus jurământul de credință Patriei

153

Astăzi, 29 septembrie 2016, studenţii anului I ai Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI au jurat astăzi onestitate, vigilenţă şi curaj pentru apărarea drepturilor fundamentale ale cetăţenilor şi a integrităţii Republicii Moldova, în cadrul ceremoniei de depunere a jurământului de credință patriei.

La festivitate a participat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, corpul profesoral-didactic al instituției, părinți, rude și alți invitați.

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, și-a exprimat respectul faţă de profesorii Academiei de Poliţie, graţie cărora acești studenți vor deveni adevăraţi profesionişti în domeniu, și a adresat un cuvânt de felicitare și încurajare pentru viitorii apărători ai neamului.

“Este onorabil faptul că sunteți a 25-a generație de studenți care au ales să-și facă studiile în cadrul Academiei ,,Ștefan cel Mare”, iar prin alegerea acestor studii, se manifestă angajamentul vostru de a servi țării, fapt pentru care mulțumesc vouă că ați ales această cale, iar părinților voștri pentru că v-au susținut și o fac în continuare”,a spus ministrul de interne, Alexandru Jizdan.

Astfel, Rectorul Academiei „Ştefan cel Mare”, colonel de poliţie, Simion Carp a încurajat studenții să dea dovadă de competenţă profesională pentru exercitarea atribuţiilor de serviciu, conform principiilor statului de drept.

Ceremonia solemnă a continuat cu depunerea de flori la bustul lui Ștefan cl Mare și Sfânt, iar proaspeții studenți au primit felicitări de la cei dragi prezenți la acest important eveniment.

Menționăm că la cei de 26 de ani de la fondare Academia de Poliţie „Ştefan cel Mare”, continuă să crească şi să educe noi generaţii de tineri patrioţi, puternici şi gata oricând să lupte şi să-şi apere ţara.

18

19_0

24s

127

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente