După câteva zile de frig, vremea se încălzește ușor. Ce temperaturi ne promit meteorologii

1
Foto: lapaire.co.uk

După câteva zile de frig, vremea se va încălzi ușor. De mâine, 29 septembrie vom avea parte de cinci zile calde. Maximele termice vor varia de la +20, până la +28 de grade ziua și de la +7 până la +13 de grade noaptea. Pentru ultimele zile din această săptămână vremea se va menține frumoasă.

Pentru joi, meteorologii ne anunță temperaturi de +20 și +21 de grade pentru nordul țării, la centru vremea va fi de + 22 – (+24) de grade, iar la sudul țării se vor înregistra temperaturi de +25 de grade.  Noaptea de la nord la sud temperaturile vor oscila între +7 – (+12) grade.

Mai jos urmăriți prognoza vremii pentru următoarele șapte zile.

1

Totodată, Serviciul Hidrometeorologic de Stat păstrează avertizarea de Cod galben pentru pericol excepțional de incendiu pe teritoriul țării, cu excepția raioanelor de sud se prevede pericol excepțional de incendiu a fâșiilor forestiere și a culturilor agricole.

Serviciul mai emite Cod Galben pe tot teritoriul țării de Secetă Hidrologică în intervalul 20-30 septembrie 2016, în legătură cu stabilirea etiajului de toamnă, în râurile și lacurile republicii. În cest sens agenții ecoomici și populația sunt rugați să consume rațional resursele de apă.  

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente