(FOTO) Cea mai scumpă variantă de iPhone 7 tocmai a fost lansată: Telefonul e acoperit cu 1450 de diamante și costă o avere

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Gresso este un brand de articole de lux care și-a făcut un obicei din a decora telefoanele high-end și accesoriile cu un număr mare de diamante. Ultima ofertă lansată este la un iPhone 7 Black Diamond collection.

Cei de la Gresso au creat doar 3 astfel de telefoane, având la bază un iPhone 7 black, iar prețul cerut pentru versiunea finală este de 500.000 de dolari fiecare. Telefoanele sunt acoperite cu 1450 de diamante negre (ce totalizează 102kts), iar carcasa a fost refăcută cu titan premium de gradul 5.
cea-mai-scumpa-varianta-de-iphone-7-tocmai-a-fost-lansata-telefonul-e-acoperit-cu-1450-de-diamante-si
Logo-ul Gresso și rama camerei sunt făcute din 10 grame de aur de 18kt. Până și controversatele AirPods au fost învelite cu 30 de diamante negre. Fiecare unitate a avut nevoie de 18 ore pentru a fi asamblată. Modelul ales este cel cu 256GB memorie internă.

Cu prețul care este unul halucinant, cei de la Gresso oferă și o carcasă mai „ieftină” cu doar 999 de diamante și logo-ul din aur – prețul e 2.500 de dolari, scrie yoda.ro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...