(video) Detalii despre incidentul de la Sociteni. Starea unora dintre victime este gravă

accident_5
Foto: DSE

Un accident de circulație grav s-a produs în această după amiază produs pe traseul Chișinău – Hîncești în apropiere de localitatea Sociteni. Apelul la serviciul 901 a fost recepționat la 14.54 minute. La fața locului au fost îndreptate două echipaje de salvatori și pompieri, care au stabilit că în urma unui accident cu implicarea a trei autovehicule, mai multe persoane necesită ajutor.

Conform informațiilor operative impactul a avut loc între un automobil de model „Volkswagen Polo”, un microbuz de pe ruta Chișinău – Cahul de model „Mercedes- Benz Sprinter” și un camion de mode „MAN”.

În urma accidentului 15 persoane au fost internate la Spitalul de Urgență din mun. Chișinău. Starea unora dintre victime fiind gravă.

Salvatorii au efectuat lucrări de deblocare și acordarea primului ajutor calificat mai multor oameni. Pompierii au spălat partea carosabilă de combustibil și au deconectat echipamentul electric al autoturismelor. La fața locului, pentru ajutor medical și transportarea victimelor la spital, au lucrat patru ambulanțe 903.

Toate circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente