Grav accident pe traseul Chișinău-Hâncești. Un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu un alt vehicul: 14 persoane, rănite

Grav accident pe traseul Chişinău – Hânceşti, în apropiere de satul Sociteni. Un microbuz de pe ruta Chişinău – Cahul s-a tamponat cu un automobil Volkswagen şi s-a răsturnat.

În urma impactului, cel puţin 14 pagaseri din microbuz au fost răniţi, dintre care 8 au fost transportaţi în stare gravă la spitalul de Urgenţă.

Publika TV scrie că, potrivit primelor informaţiil, vinovat de producerea accidentului s-ar face şoferul automobilului Volkswagen care a ieşit pe contrasens. Poliţia suspectează că acesta ar fi avut viteză excesivă.

La faţa locului se află mai multe echipe de intervenţie. Potrivit ofiţerului de presă al DSE, Liliana Puşcaşu, printre victime nu se află minori.

accident

accident

Imagini video PRO TV

Foto:Facebook/ Dumitru Baciu

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.