(DOC) Usatîi s-a ales cu un nou dosar: Este învinuit că și-a falsificat propria semnătură

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Primarul de Bălți, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a anunțat în cadrul unei transmisiuni online pe Facebook că, împotriva sa a fost intentat un dosar penal pe care el l-a numit drept „cel mai amuzant” din viața sa. Usatîi a spus că este învinuit de falsificarea propriei semnături pe actele oficiale ale Primăriei Bălți

„Am primit astăzi o chemare în judecată. Aceasta va fi cea mai „prikolinaya”, amuzantă și prostească cauză penală din toate pe care le-am avut în viață”, le-a spus Usatîi utilizatorilor de Facebook.

„Săptămâna trecută a avut loc ridicarea unor documente în Primăria din Bălți, în cadrul unui dosar penal cu privire la deplasările mele la Moscova, în ianuarie-februarie 2016. Nu le plac semnăturile de pe dispozițiile primarului cu privire la deplasările de serviciu. Și, a fost deschisă o cauză penală precum că semnăturile nu corespund realității”, a mai spus primarul.

El a acuzat un non-sens în acest dosar

„Anchetatorii mă cheamă pe 27 septembrie la ei. Vor lua decizia, îmi vor face cunoștință materialele. Eu deja sunt învinuit. Pentru ca toți să înțeleagă: eu sunt învinuit că mi-am falsificat propria semnătură. Dacă semnătura mea ar fi falsificat-o cineva atunci trebuie să fie pedepsit. Dar atunci când am citit că sînt învinuit eu… Cum poate omul să-și falsifice propria semnătură? Este un nonsens”, a observat Usatîi.

14329931_1255903937785523_5470142357054343012_n


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...