Un taximetrist din capitală a fost omorât și incendiat de către un client

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat în vârstă de 49 ani din capitală, care activa în calitate de taximetrist, a fost omorât și apoi incendiat. Incidentul a avut luc la sfârșitul lunii august curent în apropierea satului Molovata, raionul Dubăsari.

La finele lunii august curent, oamenii legii au fost alertaţi despre faptul dispariţiei taximetristului. Poliţiştii au stabilit că în seara zilei de 23 august curent, taximetristul a preluat o comandă de a transporta o persoană într-o localitate din raionul Dubăsari. Pasagerul s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 25 ani, originar din raionul Orhei, recent eliberat din detenţie, ispăşindu-şi pedeapsa pentru trafic de fiinţe umane.

În cadrul audierilor individul a declarat cu lux de amănunte toate circumstanţele cazului. Potrivit lui, între cei doi s-ar fi iscat un conflict din cauza sumei de bani pe care urma să o achite taximetristului. Ultimul a fost lovit cu bestialitate în regiunea capului cu un obiect din metal, ceea ce ar fi provocat decesul. Ulterior cadavrul bărbatului a fost aruncat pe un câmp şi incendiat de către agresor.

În acest context a fost pornită o cauză penală pentru omor intenţionat cu o deosebită cruzime, iar individul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore. Conform legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...