Dodon ironizează dorinţa lui Lupu de a ajunge președinte: „În turul doi vei sta în fața televizorului”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liderul PSRM Igor Dodon îl critică pe democratul Marian Lupu, candidat și el la funcția de președinte, care se arată sigur că va câștiga alegerile din 30 octombrie.

„Vrabia mălai visează, iar unii candidați turul doi. S-ar putea ca reprezentantul puterii să stea în turul doi în fața televizorului, unde va privi cum Igor Dodon învinge în fața unui candidat unionist. Asta dacă totul nu se rezolvă din primul tur, ceea ce e foarte probabil”, a comentat Dodon.

Acesta a adăugat că, „oamenii sunt sătui de această guvernare și nu vor mai accepta candidați din partea actualului regim antisocial”.

Amintim că, în cadrul unui interviu pentru tribuna.md, Marian Lupu declara că „în calitate de candidat al stabilității și dezvoltării, îi pot învinge pe liderul PSRM, Igor Dodon, și pe cel al PPDA, andrei Năstase”.

„Îmi doresc ca în turul 2 să pot ajunge cu un candidat față de care contrastul e foarte clar. În calitate de candidat pro-european, cred că pot învinge în turul doi un candidat anti-european. Iar în calitate de candidat al stabilității și dezvoltării, cred, de asemenea, pot învinge în turul doi un candidat al instabilității și al anarhiei. Pot da și nume, dacă doriți: Igor Dodon și Andrei Năstase”, a spus Lupu.

Candidatul PD exclude posibilitatea de a nu trece în turul doi, declarând că partidul care l-a desemnat în calitate de candidat la alegerile prezidențiale face tot posibilul pentru a „lărgi bazinul electoral în vederea turului 2”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...