05:22:06 25.04.2024
Stiri

Horoscopul săptămânii // Racul este plin de energie şi cu o veselie inexplicabilă

Știri 19.09.2016 07:30 Vizualizări1301 Autor: Ziarul National


Horoscopul săptămânii // Racul este plin de energie şi cu o veselie inexplicabilă sursa: google.ro

Berbec

Dispoziţia ta de săptămâna care începe este una bună şi vei da dovadă de mai multă creativitate decât de obicei. E posibil să-ţi surprinzi şefii cu unele idei inedite pe care le ai!

Taur

Viaţa ta sentimentală te-a extenuat psihic şi vei observa acest lucru cu precădere săptămâna aceasta. Încearcă să ieşi din relaţia în care eşti angajat dacă o consideri toxică!

Gemeni

Toată săptămâna vei fi presat de sarcini şi termene limită la locul de muncă. Încearcă să îţi organizezi o listă de priorităţi şi să le iei treptat pentru a le putea face faţă!

Rac

Săptămâna aceasta eşti plin de energie şi cu o veselie inexplicabilă. Radiezi de fericire înainte de a şti ce ţi se întâmplă. Vei primi spre sfârşitul acestei perioade o veste bună!

Leu

Vei avea mult de muncă săptămâna aceasta, însă nu trebuie să uiţi de pauzele necesare şi bine meritate. Dacă nu te odihneşti, nu vei da randamentul pe care şi-l doresc toţi!

Fecioară

Eşti mai hotărât decât oricând să schimbi ceva în stilul tău de viaţă şi să aduci sportul în rutina ta zilnică. Este foarte important să slăbeşti dacă în ultima perioadă te-ai îngrăşat considerabil.

Balanţă

Interacţiunile cu prietenii sau familia te vor face să te simţi săptămâna aceasta mult mai bine şi te vor ajuta să îţi duci la bun sfârşit sarcinile de la serviciu. Încearcă să-ţi foloseşti energia productiv!

Scorpion

Vei fi nevoit să faci o analiză amănunţită a situaţiei tale financiare în săptămâna care începe, nu o duci prea bine din acest punct de vedere. Cel mai probabil o cheltuială recentă ţi-a făcut o gaură considerabilă în buget!

Săgetător

Săptămâna aceasta îţi va aduce multe satisfacţii pe plan personal şi vei fi surprins de lucrurile care ţi se întâmplă. Vei simţi o bucurie mare să-ţi vezi partenerul mai atent cu tine!

Capricorn

Cele mai critice momente ale săptămânii vor fi chiar luni şi vor avea legătură cu job-ul tău. O veste mai puţin plăcută te va da peste cap, însă se va dovedi a fi un pas înainte!

Vărsător

Depinzi de ceilalţi, iar cei din jurul tău ştiu foarte bine acest lucru. Din această cauză, unii colegi te pot dezamăgi şantajându-te cu favoruri pe care ţi le cer.

Peşti

Nu ai nevoie de prea multă concentrare săptămâna aceasta la locul de muncă, însă totuşi nu risca să fii neatent. Unele detalii din dialogurile celor din jur îţi pot fi foarte utile pe viitor.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md