Xenia Deli, lăudată în Rusia: Moldoveanca a acceptat să filmeze gratis pentru clipul unui tânăr interpret

Top-modelul Xenia Deli este lăudată de presa de la Moscova, după ce a acceptat să apară pe post de eroină, în clipul de debut al interpretului rus Roma Stein. Life.ru scrie că moldoveanca a zburat la Moscova, pentru câteva zile, special ca să filmeze pentru videoclipul tânărului interpret.

Partea apreciabilă este că frumoasa Xenia Deli a acceptat să participe la acest proiect, fără onorariu.

Soţia milionarului egiptean a făcut cunoştinţă cu Roma Stein, un tânăr care a crescut într-un orfelinat din Smolensk, pe una din reţelele de socializare. Cântăreţul de 21 de ani a fost mulţi ani fanul frumoasei moldovence, de aceea i-a propus Xeniei Deli să apară în clipul său de debut.

El i-a povestit în linii generale istoria vieţii sale, iar frumoasa moldoveancă nu a stat prea mult pe gânduri şi a acceptat să filmeze pe gratis pentru videoclipul tânărului.

Sunt originară dintr-o mică localitate din Moldova şi ştiu cum e să începi propria carieră fără sprijin, mai ales că Roma este orfan. Cred că el a meritat puţină magie, de aceea am decis să-l ajut şi am acceptat să apar în clipul lui de debut”, a menţionat Xenia Deli.

xenia deli

Reamintim că modelul moldovean Xenia Deli a jucat în luna iunie nunta cu milionarul egiptean Ossama Fathi Rabah Al-Sharif. Nunta a costat circa un milion de euro.

xenia deli

Cei doi au făcut cunoştinţă în luna februarie în Los Angeles, iar  pentru egiptean aceasta a fost dragoste la prima vedere. Milionarul a fost cucerit de frumuseţea moldovencei şi cererea de căsătorie nu a întârziat.

De asemenea, presa a scris că, în pofida diferenţei mare de vârstă între cei doi, Osama Al- Sharif (62 ani) și Xenia Deli (26 ani), au ceva în comun. Ambii sunt self-made, asta însemnând că bogăţia lor nu a provenit din bani sau averi moştenite, ci şi-au agonisit-o cu propriile puteri.

Astfel, Osama Al-Sharif este un lider în atragerea investitorilor străini în Egipt. Este preşedintele grupului “Amiral”, companie specializată în extragerea şi procesarea magneziului. Are afaceri în domeniu transportului naval şi logistică.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.