Învaţă cum să deprinzi obiceiuri timp de 21 zile la a doua ediție a proiectului BETTERY

bettery

Ediția a doua a proiectului BETTERY va implica participarea a 40 de tineri activi, cu vârsta cuprinsă între 21-35 de ani, dornici să producă schimbări pozitive pe plan personal și în comunitate. Înregistrările sunt deschise până pe 30 septembrie.

BETTERY este un proiect de dezvoltare personală organizat de Camera Tinerilor Antreprenori (JCI) Chișinău. Proiectul este axat pe modelul de dezvoltare a obiceiurilor, inspirat din teoria doctorului Maxwell Maltz „21 Day Habit Theory”, care susţine că sunt necesare doar 21 de zile pentru a-ţi crea o deprindere nouă. Astfel, obiectivul proiectului este de a contribui la progresul personal al tinerilor din Moldova prin punerea în practică a teoriei de formare a obiceiurilor utile.

Ediția a doua a proiectului va implica participarea a 40 de tineri activi, cu vârsta cuprinsă între 21-35 de ani, dornici să producă schimbări pozitive pe plan personal și în comunitate. Pe parcursul proiectului, ei vor învăţa cum să-și descopere misiunea și să-și seteze corect obiectivele,  cum să gestioneze resursele precum timpul, banii, emoţiile, cunoștinţele, voinţa și sănătatea. Totodată, participanții vor fi implicaţi timp de 21 de zile în procesul de dezvoltare a obiceiurilor, urmăriţi şi ghidaţi de mentori.

STRUCTURA:

Proiectul BETTERY este alcătuit din șapte zile de teorie, ce vor cuprinde training-uri, discuţii panel,workshop-uri și 21 de zile de activităţi practice. Această perioadă de timp va implica provocări zilnice ce vor îmbunătăţi semnificativ aspectele vieţii participanţilor.

ETAPA 1

În prima săptămână (șapte zile) – participanţii vor învăţa cum să-și descopere misiunea, să gestioneze eficient timpul, să administreze finanţele personale, să antreneze puterea voinţei, să practice un mod sănătos de viaţă, să-și asigure o dezvoltare continuă. Pe lângă asta, vor avea o sesiune în care vor fi ghidaţi cum să îşi aleagă şi deprindă corect un obicei.

ETAPA 2

În următoarele trei săptămâni (21 zile) participanţii vor aplica în practică cunoștinţele

obţinute în prima etapă. Acest timp va include dezvoltarea obișnuinţelor caracteristice

oamenilor eficienţi prin provocări zilnice.

Provocările vor fi supravegheate și evaluate de mentori. În urma rezultatelor, vor fi desemnaţi zilnic și săptămânal cei mai buni participanţi.

BENEFICII PENTRU PARTICIPANŢI:

  • Crearea noilor deprinderi în 21 zile
  • Gestionarea eficientă a resurselor
  • Îmbunătăţirea stilului de viaţă
  • Relaţii noi și atmosferă excepţională
  • Oportunitatea de a deveni membru JCI

Junior Chamber International Chişinău (JCI Chişinău), este o organizaţie locală, membră a federaţiei mondiale de tineri lideri şi antreprenori, JCI, care numără aproximativ 200.000 de membri activi, cu vîrste cuprinse între 18 și 40 de ani, din peste 100 de țări. JCI are ca scop implicarea activă a tinerilor în viața economică, politică și socială a comunităţilor pentru a crea impact pozitiv în societate.

Pentru detalii urmărește pagina web și de Facebook a proiectului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente