La Chişinău au sosit militari americani// FOTO

30 de militari ai Gărzii Naţionale din Carolina de Nord au sosit la Chişinău, pentru a participa la manevrele militare „Scutul de foc”, („Fire Schield 2016”), ce se vor desfăşura la Baza militară de instruire de la Bulboaca.

Potrivit unor poze ale Ambasadei SUA în Republica Moldova, militarii au aterizat la Chişinău cu un avion militar „US AIR Force”.

Exerciţiul internaţional, care se va avea loc în perioada 11-24 septembrie, va întruni 293 de militari, dintre care 233 din Armata Naţională, 30 din SUA şi 30 din România.

militari americani

Exerciţiul va contribui la pregătirea subunităţilor de artilerie ale Armatei Naţionale şi creşterea interoperabilităţii dintre militarii Armatei Naţionale, României şi Statelor Unite ale Americii.

militari americani

militari americani

militari americani

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.

Subiecte similare