8 evenimente care îți vor face ziua de duminică, 11 septembrie, mai frumoasă

8ct3j356mr

Toamna accelerează cu pași grăbiți și noi devenim din ce în ce mai ocupați cu grijile cotidiene. La sfârșit de weekend vă propunem un mix de evenimente la care veți petrece frumos această duminică.

#1. Nu uităm. Venim la comemorare împreună

Liceenii de la Liceul Academiei de Științe vă invită să ținem un moment de reculegere pentru persoanele ce au căzut în timpul atentatului de pe 11 septembrie 2001 din SUA. Evenimentul are loc la ora 10:00 în fața ambasadei SUA la Chișinău.

 

#2. Speak Up – Stop Discrimination

De la ora 11:00, în Grădina Publică Ștefan cel Mare, sunt invitate persoanele interesate la evenimentul de deschidere a proiectului Supporting Equality – Speak Up: Stop Discrimination, unde participanții vor conversa cu persoane ce sunt discriminate din Republica Moldova și vor participa la activități distractive și motivaționale. Detalii despre eveniment – vedeți aici.

 

#3. Cartarea pe biciclete (identificarea gunoiului în zonele verzi)

Ziua curațenie se apropie iar noi continuăm să descoperim locuri fermecătoare și înfiorătoare.
Iată de ce, „Hai Moldova” vă invită duminică, în jurul orei 11 la o plimbare cu bicicleta în zonele verzi ale orașului, pentru a descoperi gunoiul din natură. Vom carta parcul Muzeului Satului și parcul Institutului Muncii. Împreună cu Clubul cicliștilor amatori din Republica Moldova, ne vom întâlni la Ciocana și la Botanica, unde concomitent vom identifica zonele verzi afectate de gunoi. Detalii despre eveniment vedeți pe Facebook.

 

#4. Organic Sunday Brunch

Începând cu ora 12, veți avea parte de o experiență culinară autentică creată de Bucătarul Șef al restaurantului Mezzo. Conceput ca o alchimie a naturii şi a creaţiilor gurmande, Organic Sunday Brunch întruchipează pasiunea pentru cele mai proaspete și selecte ingrediente, care sunt folosite la prepararea bucatelor organice.
Ce poate fi mai bine decât o duminică petrecută cu cei dragi? Vă invităm împreună cu prietenii și familia la brunch, pentru că duminica se petrece alături de cei dragi! Aflați detalii pe Facebook.

 

#5. Atelier Antistres

Încet încet toamna își pune amprenta, începe școala,lucru,universitatea. Stres și iar stres. De aceea noi te invităm la un Atelier Antistres cu 50 de planșe de colorat antistres într-o singură zi doar la Korovva. Uită de micile și marile griji ale vieții de zi cu zi! Regăsește-ți și recuperează-ți energia, lăsându-te absorbit de colorarea fiecărui detaliu. Evenimentul începe la ora 16:00. Găsești aici detalii.

 

#6. The Beatles. Yellow Submarine

La Art Labyrinth se proiectează filmul Yellor Submarine. După film – party tematică cu muzică pe placul tuturor! The Beatles a fost unul dintre grupurile a cărui muzică a fost cea mai influentă pentru era rock care a urmat. Fără dubiu, „The Beatles” este unul din cele mai faimoase și de succes grupuri în istoria muzicii rock, contorizând peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă. Garantăm o călătorie deosebită. Intrarea- 10 lei. Urmărește evenimentul și pe Facebook.

 

#7. Traviata

În cadrul Festivalului Internațional de Operă și Balet „Maria Bieșu” este prezentat spectacolul „Traviata” de G. Verdi. Spectacolul începe la ora 18:00. Detalii despre eveniment vedeți aici.

 

#8. Tucano Coffee Academy

Tucano Coffee te invită să participi în proiectul Tucano Coffee Academy. Un proiect prin care vrem să promovăm filosofia cafelei proaspăt prăjite, dar și să-ți oferim ocazia să cunoști mai bine cultura cafelei: sortimente selecte de cafea mono-origine Specialty Arabica, metode alternative de preparare și multe alte curiozități interesante!

În această duminică, de la ora 18:00, vă invităm la un seminar cu privire la metodele alternative de prepararea a cafelei. Vom povesti cum ați putea prepara o cafea bună și delicioasă la voi acasă, cum se face distincția boabelor de cafea de înaltă calitate, de o calitate mai scăzută și de ce măcinarea corectă a boabelor de cafea este atât de importantă. Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente