03:27:47 25.04.2024
Stiri

Și dacă Plahotniuc nu este robot?

Politică 10.09.2016 12:03 Vizualizări1397 Autor: Ziarul National
Și dacă Plahotniuc nu este robot?


Trustia, elegii politikoase

Mă îngrijorează in profunzime și mă alarmează ca sirena unei mașini de pompieri urlând în universu-mi intim faptul că El Coordonatore nu-și împlinește somnul, că doarme foarte și foarte puțin, ca o vrăbiuță chinezească, numai 2 ore pe noapte (a cronometrat cazahmunaigazistul Ion Sturza personal, pe Feisbuc, și nu i-a ieșit mai mult de două ceasuri elvețiene de câte trei milioane de lei, ornate cu diamante, din platină). Se poate spune cu aproximație că dl Plahotniuc nu doarme deloc, dacă luăm în calcul cât trebuie să doarmă un om normal, patriot. Departe de noi intenția de a-l ofensa considerându-l un om normal, dar și geniile recunosc că dedică somnului mult mai mult de două ore astrale.

De ce nu doarme coordonatorul executiv? Este o întrebare retorică, și trebuie adresată procurorului general oricare ar fi el. Nu doarme fiindcă trebuie să coordoneze, să adune documente și materiale, să le transmită deputaților, ca aceștia să știe cum să voteze corect, ca să nu cumva să ridice mâna oblic sau chiar paralel în loc de perpendicular, pentru ca să fie stabilitate și de toate celelalte câte oleacă (dar nu prea mult, ca să nu cădem în extrema obezității ca afro-americanii).

Acum stau și mă gândesc la descoperirea savanților cekiști și enkavediști din Mesopotamia. Ei au stabilit prin observații empirice și au confirmat prin numeroase experimente ezoterice că omul nu rezistă mult timp fără somn, își pierde libidoul, i se accelerează viteza și i se încurcă traiectoriile neuronilor în cutia craniană... Așa că să nu ne mirăm că istoria noastră de succes s-a transformat în istorie horror. Trebuie să-l rugăm pe El Coordonatore să doarmă mai mult, și să-i urăm somn ușor. Căci dacă neuronii lui o iau razna cu totul și-i sar capacele, cine va veghea asupra noastră ca să ne integrăm unde trebuie? Singura speranță e că-i robot și că degeaba îmi fac griji de sănătatea lui mintală.

Al vostru grand hadron colaider, Ion Buraga


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md