(video) Şoferul troleibuzului care a spulberat o femeie în sectorul Râșcani, reţinut în izolator

14202673_1220821684648061_2896143741358961382_n

În cadrul acţiunilor de cercetare a circumstanţelor în care a fost tamponată pe trecerea de pietoni o doamnă în vârstă de 37 de ani, conducătorul troleibuzului a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind cercetat penal pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei rutiere.

El s-a dovedit a fi în vârstă de 46 ani, domiciliat în Capitală. În cadrul audierilor bănuitul şi-a recunoscut vinovăția, motivând că, carosabilul ar fi fost umed până la impact, fapt ce ar fi dus la derapare din momentul frânării.

Astfel, au fost inițiate acțiuni de urmărire penală şi numite un şir de expertize de specialitate, care vor elucida toate circumstanțele exacte ale producerii accidentului rutier. Conform legislaţiei penale îm vigoare, bărbatul riscă să fie privat de libertate pe un termen de la trei până la șapte ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la patru ani.

În acest context, Poliţia Capitalei reiterează şi solicită conducătorilor auto să respecte cu stricteţe regulile de circulaţie rutieră şi să conducă cu maximă prudenţă.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente